Міністерство культури України

Події
 
 
 
   

9 жовтня 2020 року у Моринському музейному комплексі відбулося урочисте закриття виставки «Барви рідного краю» художниці Світлани Клименко, м. Київ.

На заході була присутня сама майстриня. Після вступного слова генерального директора Людмили Шевченко ведуча заходу Людмила Метик ознайомила присутніх з біографією мисткині. Розповіла про історію написання деяких робіт, про участь у різноманітних виставках, пленерах… Сама ж художниця розповіла про свої захоплення, та про те що вже давно мріяла про персональну виставку на батьківщині Тараса Шевченка. На знак подяки Світлана Ігорівна Клименко подарувала свою роботу «Квіти Вільшани», яка поповнила фонди Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка».  

До заходу долучилися учасники аматорського колективу Моринського будинку культури, які підготували невеличкий концерт.

 

 

По закінченню заходу Світлана Клименко провела майстер-клас з виготовлення «смачних» букетів для членів аматорського колективу Моринського будинку культури та працівників заповідника.

Кожен учасник обрав певний набір інгредієнтів, які зовсім скоро перетворилися на яскраві букети ще з яскравішими назвами: «Борщ», «Суп», «Компот», «Салат», «Цитрус». Всі присутні прикладали якомога більше зусиль для того, щоб їх букет був найкращий. В результаті кожен з букетів був унікальним та по своєму привабливим. Свої яскраві «смачні» букети учасники отримали у подарунок на згадку про цей надзвичайно насичений день.  

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©batjkivshhyna-tarasa.com.ua